תהליך הגלובליזציה והאינטרנט הביאו להתפתחות נרחבת של מסחר ומערכות יחסים עסקיות בינלאומיות. מספר הולך וגדל של חברות וגופים בישראל מעוניינים להתקשר בקשרים מסחריים עם חברות ברחבי העולם.
המשפט הבינלאומי הפרטי מהווה תחום משפטי בפני עצמו המורכב מכללים, הסכמות וחוקים אשר חשוב לקחת בחשבון במסגרת התקשרויות מסוג זה. בשל השפה המשפטית הסבוכה של חוזים מסוג זה, חברות ישראליות נוטות לעיתים להקל ראש בקריאת חוזים מסוג זה. בעת ניסוח או חתימה על חוזה עם חברה מחו"ל ישנם סעיפים מהותיים בחוזה, אשר עלולים לגרום לצד הישראלי הפרות אשר אינו מודע להן
וכאשר מתרחשת הפרת חוזה, עלולה החברה הישראלית למצוא עצמה מנהלת הליך משפטי במדינה זרה ועל פי חוק זר אשר לא תמיד ההגנות בו דומות להגנות החוק הישראלי.
על כן, חשוב להתיעץ לפני החתימה עם עו"ד הבקיא בדיני המשפט הבינלאומי, על מנת להימנע הליכים משפטיים מיותרים, עלויות משפטיות גבוהות והפרות חוזה עתידיות.
בתחום האינטרנט, גולשים תמימים עלולים למצוא עצמם תחת התחייבות משפטית אשר לא היו מודעים לה מעצם ביצוע פעולות פשוטות ובסיסיות באתרים ברשת והביעו הסכמה לתנאי שימוש כאלה ואחרים המוצגים באתרים ובאפליקציות אינטרנטיות או סלולאריות.
דיני האינטרנט הינם תחום מתפתח אשר רוב עורכי הדין אינם בקיאים בו עדיין. במשרדינו תמצאו מענה לסוגיות משפטיות רבות בתחום זה.
חוזים עם גורמים בחו"ל, משפט בינלאומי פרטי, סכסוכי אינטרנט, דיני רשת